Hallåååå fina ni. Idag kommer ett riktigt pangrecept som jag bara måste dela med mig utav och absolut tycker att ni ska prova på inom en väldigt snar framtid
Granola recept. Förvara granolan i fina glasburkar. Granola recept. Jo, det jag egentligen ville dela med mig av idag är mitt superenkla, goda och nyttiga granola recept
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk
Det är inte det lättaste att hitta en glutenfri granola utan en massa socker. Men ibland vill man ju lyxa till det lite och en granola blir både sprödare och smakar mera
Hursomhelst förra helgen gjorde jag en variant hemmagjord choklad med jordnötssmör och hallon. Tidigare har jag gjort en hemmagjord choklad med cashewnötter, gojibär och havsalt och hemmagjorda chokladpraliner med jordnötssmör/bananfyllning
Dessutom använder jag min saltgurka i min hemmagjorda hamburgerdressing, blir så fräscht. Det är så himla enkelt att göra sin egna saltgurka och på så sätt slippa massa onödiga tillsatser, tar kanske 5 minuter bara
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Att göra sin egen müsli är galet gott, nyttigt utan konstigheter och väldigt enkelt. Man kan egentligen ha alla möjliga gryn, nötter, frön och torkad frukt som man gillar
Granola Musli. Nu för tiden kan det vara svårt att hitta den perfekta muslin. Därför så brukar jag göra min helt egen, för då kan man verkligen göra den precis som man vill
Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjordmüsli
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
br />Man behöver inte följa receptet exakt utan kan gärna byta ut några av ingredienserna till sina egna favoriter, men det är bra att hålla sig till ungefär sammanlagd mängd av torra resp blöta ingredienser för att müslin ska få rätt konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.