Men nu har jag hittat en som är jätteenkel, jättegod och jätteuppskattad av hela familjen. Stoppa den frysta spenaten i lite av vattnet i en kastrull och tina upp
Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
När du lagar mat. Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar. Plus eventuella grejer som råkar finnas hemma för att piffa upp det hela
Sen är det bara att njuta och ja, den går att laga en kulen söndag närman ändå är hemma och donar. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för attman inte vet vad man ska laga samma kväll
Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiska närman ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Trots att jag utger mig för att skriva en bakblogg har jag vare sig ätit eller bakat någon. Närman delar sitt bästa recept på kladdkaka med lakritskolafudge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.