Hurra. När man funderar på midsommartårta och går på sommarlov. För övrigt fortsätter sommaren och under eftermiddagen angör jag min sista arbetsdag och går på efterlängtat sommarlov
Det är helt naturligt. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Det går på nån dag, eller kanske ännu fortare att vara i ketos. Så när du läser om att du inte kan äta kolhydrater i stor mängd en dag för att man då “hamnar man ur ketos i vecka” så är det fel, i alla fall enligt Skaldeman
Igår ringde DN mig och hade en intervju med mig mellan två av mina lektioner, angående min blogg och min medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
Det kan hända att detta känns lite tjatigt och som en gammalrepris, men ändå kan jag inte låta bli att reflektera över hursmakfullt fårkött kan vara, och som ett föredömligt exempelpå en gammal och genom historien traditionsrik mat, -då detblivit lagat och serverat i många tusen år, och med det sammaegenskaperna som kännetecknar en förkärlek till god mat-,såär fårköttet enligt min mening en förespråkare för den alltidså fina, goda och ärofulla måltiden, det är helt enkelt entraditionell måltidsupplevelse
Jag älskar en vällagad stek. Lammstek med fördel. Lägg den i en plastpåse över natten med olivolja, lite japansk soja, en rejäl knippa timjan, lite citronzest, en knippa rosmarin, salt, peppar och så glöm inte att späcka den med vitlök (görs bäst med vass kniv som du penetrerar köttet med så att du kan pressa in vitlöksklyftor i hålen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.