Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Livet tar sina vägar. Jag blir så glad när jag kommer på bra saker, som denna lakritschokladkaka med Maraboublack, en variant av våra Marabou mjölkchokladsnittar som vi annars bakar
Har fått flytta upp dem till en högre hylla, då jag upptäck att han står och smaskar i dig dem, när suget faller på Så det fick bli något annat, och som jag nog inte gjort på år och dar, nämligen hembakade snickerkakor
När man delar sitt bästa recept på kladdkaka med lakritskolafudge. Tror dock jag sparar kladdkakan till helgen eller något annat lämpligt tillfälle, men om ni vill baka finns här mitt bästa recept på kladdkaka - denna variant med en riktigt god lakritskolafudge på och passar utmärkt att servera med grädde och färska bär
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita påsina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Dessutom skulle det var roligt att kunna erbjuda cafegästerna nästa helg handgjorda chokladpraliner. Eftersom jag jobbar som vanligt nästa vecka gäller det att hinna med så mycket som möjligt när jag är ledig
Han hade ägnat nästan hela dagen åt att laga all mat och att koka en så fantastisk beef chili som smakade helt ljuvligt av rökig chili, med en lagom hetta och en så djup smak som gör att man vill stöna högt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.