Förutom att det är gott så är det också mysigt att samlas runt grytan på den brinnande lågan och trevligt plockigt att spetsa godsaker på funduegafflar, koka i den mustiga buljongen, dippa i salt och nymalen svartpeppar och avnjuta tillsammans med goda såser
Nu utnyttjar han sin plattform för att skapa uppmärksamhet kring diabetes, och nyligen arrangerade han en välgörenhetsmiddag till förmån för Barndiabetesfonden, men han vill också visa att man med små förändringar i vardagsmaten kan göra den både nyttigare och godare
Klä en bakplåt med två bakplåtpapper o bre ut smeten så där är två cm kvar på varje sida, kakan blir får platt om man brer ut den på hela plåten tycker jag
jag hävdar med bestämdhet att mitt recept är det bästa. De kan sedan penslas med smör och doppas i strösocker (favoriten just nu), serveras på Kramforsvis (vänd på bullen och kleta på florsockerglasyr på den platta sidan) eller serveras som semla
Efter läxläsning blev det sen kvällsmat. Gräddig grönpepparsås, klyftpotatis gjorda i stekpanna samt två fina 175 g mittbitar av oxfilén (Coeur de filet)
Det är min Annie det. I morse propsade hon på att få göra frukosten, 'Du gör ju alltid så många frukostar till mig och Magda Mamma så idag ska jag göra till dig'
Behövde skrubba dottern så vi körde ett SPA hemma. Bjuder på ursnygga bilder på oss. Super kul hade vi. Så pass att sonen knackade på dörren och ville oxå ha fotbad
Serveras väl kyld, gärna med lite vispad grädde (jag spritsar ofta grädde på kanten av tårtan). 2 dl vispgrädde1,25 dl socker1 msk ljus sirap1 msk smör1 tsk vaniljsockerBörja med glasyren
Klä en brödform med bakpapper. Brödet har blivit en stor favorit för mig och dottern. Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.