Alla älskar den tårtan när äter man för första gång man kan känna smak och doft av apelsin i munnen, det är söt, lite sur och jätte mycket gott heheh och man kan dekorera som man vill
Jag har inte alltid varit sugen på den här typen av mat. My kind of soup (ingefära- och morotssoppa). Det märks att våren är här, jag är så mycket mer sugen på att bara äta raw food och grönsaker hela tiden
Jag hade tänkt ut ett nytt och passande cheesecake recept dagen till ära. Grunden är en frozen cheescake som jag har utvecklat med lite nya smaker av mocca och choklad
Precis som förra veckan tycker jag att det är på plats att tipsa om en variant på hälsosamt godis. Denna gång har jag gjort min hälsosam nougat, och det var säkert ett halvår sedan som jag gjorde den sist
Mug cakes är väldigt enkla att göra och går att variera i oändlighet. En portion mug cake. Tasty Health är den jag hittar mest inspiration hos vad gäller sådana här grejer men Annie och Vevve är också duktiga på att experimentera fram både nyttiga och smaskiga grejer
1 can cream of chicken soup. Boil macaroni noodles according to directions to make them very al dente. (I cook them for at least 1 minute less than directed on the bag
häromdagen bakade jag mitt första surdegsbröd. det som onekligen behövs, är en surdeg. -) recept på hur man gör sådana finns det många som har gott om, jag tipsar gärna om pain de martin som ju helt uppenbart kan sina surdegar
After introducing ourselves over a quick coffee and these lovely Almond Butter Brownies by Amy Chaplin + Berry/Ginger Smoothies we started working on the Carrot & Halloumi Burgers and the Avocado Chocolate Mousse that came to be the center of everyone’s attention for the next four hours or so
Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner dem i äggsmeten, Försiktigt och ej med elvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.