se där de använder Arlas nyhet Färskostmed senap och honung. Det är enkelt och gott att toppa laxen medfärskost av någon typ och idag testade jag ett recept från arla
Rör ihop färskost, vaniljpulver, kardemumma och drygt hälften av äggulan och bred över botten. Experimentet föll väldigt väl ut, så jag delar gärna med mig av receptet
Att passa på att göra färskostmedan ramslöken står i backen är ett måste för mig. Att göra egen färskost och smaksätta den efter säsong och eget huvud är något jag gärna gör
Ingredienser Portioner. 20 1 l filmjölk 3 dl gräddfil Smaksättning 10 soltorkade tomater 5 urkärnade, svarta oliver 5 urkärnade gröna oliver 1 kruka basilika 2 pressade vitlöksklyftor salt och peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Krydda varje med örtsalt och sen väljer du valfri smaksättning. Färskost gjord på turkisk yoghurt. Med en slickepott samlar du ihop osten till en någorlunda rund form (det är kladdigt och pilligt så du måste vara händig) lägg yoghurt klumpen direkt på persiljan och försök att rulla den i örterna
Så det här med hasselbackspotatis var något nytt för mig. Honung och senapsglaserad kyckling. Ta ut och servera med en tomatsallad och en sås på kesella och pressad vitlök
Guacamole med dill. Marinad till grillad lax med vitlök. Grillade blåmusslor med vitlök och chili. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Forma osten med en sked till bollar och frys in. ) 200 gr philadelphia färskost ( vitlök ). Panera därefter bollarna i ströbröd sen ägg och sen ströbröd igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.