Jag gillar att prova nya recept på muffins och jag har nog hittat mitt favorit recept. Smeten är ganska tjock men den flyter ut i ugnen och muffinsen blir fasta och otroligt smakrika
Låt muffinsen svalna helt. Oj, den här helgen bara sprang iväg. Passade på att ta till vara på den lilla solglimten som behagade förgylla dagen igår med att planera och påta lite i trädgården, nu tror jag att vi har fått koll på hur vi vill ha det
Vispa spadet från en burk kikärter med florsocker tills det får konsistensen av maräng. Spritsa eller bred ut på muffinsen, dekorera med strössel eller ätbara blommor
Vispa spadet från en burk kikärter med florsocker tills det får konsistensen av maräng. Spritsa eller bred ut på muffinsen, dekorera med strössel eller ätbara blommor
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Maräng. Dela marängen på mitten i ungefär lika stora delar. Lägg ett lager med chokladkräm över ena delen av marängen och ett lager med vispgrädde på chokladkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.