Om någon undgått att förstå det så kan jag säga det igen. jag älskar bröd. -) Gärna bröd som är enkla att göra och som inte kräver timmar av jäsning och knådning
Vad säger ni, visst kan det väl vara på tiden att bloggen börjar bjuda på lite bröd. För att vara ärlig så har jag inte bakat så värst många bröd i mitt liv, men det är något jag verkligen vill ändra på
äpplen, någorlunda jämnstora. 1strösocker. 1citronsyra eller askorbinsyra1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Lägg någorlunda jämnstora äpplen i en långpanna eller i en form som går in i ugnen
Är det någonting jag inte kan leva utan så är det bröd. Jag älskar bröd i alla dess former och smaker och även om jag inte äter köpt bröd jätteofta så måste jag erkänna att det slinker ner någon frukt & nöt-fralla från fiket nedanför jobbet ibland, eller ett gott surdegsbröd till en höstig gryta
Idag knådades det, eller nej inte riktigt, maskinen knådade en deg på vatten, jäst, rågsikt, graham och vanligt vetemjöl, surdeg, lin- & solrosfrön samt mörk sirap
Sätt ugnen på 175°C. Blanda ihop mjölsorterna med salt, solrosfrön, aprikoser, tranbären i en bunke. Blanda noga ihop filmjölk med bikarbonat och sirap
Har du testat att göra golden milk. Det är både enkelt och supernyttigt. Gurkmejan sägs bland annat vara antiinflammatoriskt, stärka immunförsvaret, ökar insulinkänsligheten och reglerar blodsockernivån och driva ut gifter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.