Vi startar veckan med en vardagsfavorit. Vegetarisk pastasås av morot, ingefära och matgrädde. Rund och god i smaken, snabbfixad och det går fint att göra en 3 dubbelsats och använda resterna i en vegetarisk lasagne
Foto. Mia  465 kcal/port med pasta utan parmesan(100 g okokt pasta är 360 kcal) 195 kcal/port utan pasta och parmesan 31 kcal/ 1 msk parmesan 4 port  3 st stora morötter 2 burkar krossade tomater 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 1 buljongtärning 2 ½ dl matlagningsgrädde 15% Salt & peppar 3 msk persilja Ev
Raw Morotspasta med Panerade Avocadoklyftor i en ring av vackra gulbetor. Morotspasta. Lägg den avrunna morotspastan på salladsbladen och toppa med tomater och lök
Hade jag bara slevat på lite mindre sås hade man i alla fall sett morotspastan. Först måste jag säga att bilden nedan inte alls gör lördagskvällens middag rättvisa
Morotspasta med ugnsrostade grönsaker och röd pesto. 1 förp morotspasta. Har kört all in veggo idag. Älskar att laga och äta vegetarisk mat även om jag inte är vegetarian på heltid så att säga
Söndag vilket innebär antingen lax eller gryta. Vet inte varför men det har bara blivit så att lax varvat med långkok är konstanta söndagsmåltider i vårt hus
Jag och Olivia valde vitkåls- och morotspasta till biffarna medan de övriga åt potatis. Söndagens goda middag fixade Leif och som vanligt är det lite svårt att få mått på ingredienserna av honom
Börja med att rosta pumpa och morot i ugnen. Skär dem i små bitar, och ställ in dem i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter (eller tills de fått önskad färg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.