Jag har själv gjort kombucha i ett års tid och kan väl inte säga att jag är ett proffs, men mycket kan jag, och jag anser att det är extremt enkelt, och svårt att misslyckas med
Vi har hakat på trenden medKombucha. Det är tydligen så med oss i familjen Wicklund, (Läs päronen. Och nu senast när Smulan fyllde år fick hon ett startkit för att göra Kombucha av min mamma så det var bara att köra igång
grönt, tepåsar 0,5 dl socker , ekologiskt 2 dl kombuchadryck , från tidigare brygd, kan ersättas med vätska från kombuchasvampen el. äppelcidervinäger 1 st kombuchasvamp Smaksättning 1 st ingefära , el
Kombucha är en symbiotiskt kultur med många olika bakterie- och jäststammar. Jag har lätt för att få magkatarr och denna dryck i kombination med att stressa mindre kanske kan hjälpa mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.