Efter ett par timma var sanningens stund inne för en provsmaksbit……OCH JAG SEGRADE. Till kvällen grillade vi, Em och hennes vän kom över för en bit mat innan speedwayen, det blev kycklinglårfile i africa-marinaden min godaste potatissallad och mangochutneysåsen
Vit fläderglögg har varit husglögg här sedan receptet kom med Lantlivs julnummer 2009. Hela familjen sov länge efter lördagens middag hos vänner här i byn
Frukten är pigg och röd med mörkare inslag, syran tar plats och avslutet är riktigt tanninrikt. Avslutet markeras med en knapp kännbar kärnkänsla och aningen bitterhet
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Imorgon ska jag till kontoret o jobba hela dagen. Blir tidigt ikväll också. Hej på er. Hoppas allt är bra. Tänkte bara kika in o ge er ett litet smarrigt middagstips
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
I går kväll la ja en deg och i dag gräddade ja frallorna och så åt vi dessa nybakade bröden till frukost,riktigt goda och är faktiskt en av mina favoriter,självklart är det durum i,mitt favorit mjöl
Jag avänder dem ofta i bland annat smoothies, som tillbehör till turkisk yoghurt på morgonen eller som på bilden tillsammans med våra Kesoplättar (klicka här för receptet dem dem)
Igår kväll så var Elin & Rickard här på tapas kväll eller vad jag ska kalla det, vi ville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmör till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.