"stryk sedan tårtan medhårs" Stryk kanten längst sidan och inte uppe på först(se bilden)så minskar risken att bitar från kanten ramlar med i smörkrämen
Min och Mattias nya rutin på måndagar sen "Jordskott" slutade är att se "Fjällbackamorden". Så var det första sommarmånaden då, får hoppas att det märks på vädret snart också
Nu har turen kommit att skicka den vidare till er och nöjet är helt på vår sida. ”Halv åtta hos mig” från vår hemkommun har precis tonat bort i tv-rutan och då tänker vi mata på med ytterligare läckerheter levererat från bästkusten, eller vad det västkusten
Sedan skalade och skivade jag rabarbern, och satte denpå pajbottnet. Oij, märkte just att det visst blivit en hel del inlägg om rabarber på senaste tiden
Föreläsningen handlade delvis mycket om positivt tänkande och att vi faktiskt duger som vi är och är värdefulla, riktigt energipåfyllare var denna föreläsning
Idag har jag jobbat dag, vilket innebar att jag tränade EFTER jobbet. Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
Och eftersom jag fortfarande inte tycker om kall yoghurt nu i höstmörkret häller jag upp denpå kvällen innan så hinner den blir lagom rumsvarm till morgonen
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.