Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Mors dag. 2014-05-26, 21. 41. Mors dag firades såklart med en riktigt sommrig tårta. Charlotte russe. Eftersom den är så god och för att den är min favorit tårta så tänkte jag dela med mig av receptet och hur ni kan göra den
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Vällagad mat behöver inte ta lång tid. Den här supersmarriga laxgrytan gör du på 15 minuter. Grytan går lika bra att göra på fryst lax som på färsk, se bara till att tina laxen först
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
10–12 bitar. Fyllning200 g mjölkchoklad5 dl vispgrädde 200 g färskost, t ex Philadelphia 1 msk florsocker10–14 maränger. (En rund form 24–26 cm i diameter går också bra). 10–14 maränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.