Sätt ugnen på 200°. Krossa eller mixa kexen fint. Smält smöret och rör ner smulorna och kardemumman. Lägg det på en plåt med bakplåtspapper och rosta i mitten av ugnen 6–8 min
Mjölkchokladscheesecake med maränger. 10–12 bitar. Botten100 g smör250 g digestivekex. Fyllning200 g mjölkchoklad5 dl vispgrädde 200 g färskost, t ex Philadelphia 1 msk florsocker10–14 maränger
Sugna på att se en smarrig chokladceesecake. Jag hoppas det. Annars får ni titta bort. Här har jag gjort en cheesecake med smält choklad och lite kaffe i fyllningen
Hej och tusen förlåt för att jag inte gett er något inlägg idag, är verkligen helt slut, Har jobbat min 6e dag i rad nu på jobbet och det tar riktigt mycket på krafterna kan jag säga
Efter en liten inventering i vår kyl såg jag att vi hade flera paket med oöppnad cream cheese. Detta i kombination med min mans jättevinst av mjölkchoklad på Liseberg för ett tag sedan gjorde att jag bestämde mig för att göra en mjölkchokladcheesecake som han skall få ta med sig till jobbet imorgon
Tessans söta blogg | En liten blogg om bakning, entrepenörskap, stora drömmar och cupcakes!
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.