Mjölkchokladcheesecake med chocolate chips
Tessans söta blogg | En liten blogg om bakning, entrepenörskap, stora drömmar och cupcakes!
Tessans söta blogg | En liten blogg om bakning, entrepenörskap, stora drömmar och cupcakes!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl honey loops (du kan också ta digestivekex eller brago tex)
  • 75 g smör
  • 26 cm i diameter, med hjälp av baksidan på en matsked.
  • 450 g cream cheese, typ philadelphia
  • cream cheese
  • 1 dl ljust muscovadosocker
  • 3 st stora ägg eller
  • 4 st små ägg
  • 1 krm ekologiskt vaniljpulver
  • 400 g mjölkchoklad
  • 1 nypa salt
  • 1 påse mörka chokladknappar (150 g)
  • 45 minuter i nedre delen av ugnen. Cheesecaken skall fortfarande vara något lös i mitten när du tar ut den.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.