Mjäll fläskkarré med katrinplommonsky och rotfruktspuré
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 kvist(ar) rosmarin
  • 3 kvist(ar) salvia
  • 1 flingsalt
  • 1 svartpeppar från kvarn
  • 1 kg fläskkarré , i bit utan ben
  • 2 st gul lök (ar)
  • 200 gram katrinplommon
  • 1 st stekpåse
  • 1 dl vitt vin
  • 1 msk smör
  • 2 dl kalvbuljong , stark
  • 1.5 msk balsamicovinäger , ca
  • 1 msk smör
  • 500 gram potatis(ar) , mjölig
  • 150 gram rotselleri
  • 200 gram palsternacka (or)
  • 1 dl mjölk , 3 proc
  • 1 msk smör
  • 1 salt
  • 1 vitpeppar , nymald
  • 75 gram gorgonzolaost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.