Jag ska laga maten och i dag var första dagen påmittnya jobb - jag ska bli mattant. Men mina kollegor på skolan ska ha all cred, alla mina nya idéer första dagen togs emot med väldigt positiv inställning
Marinera bitar av kycklingfiléer i soja, olivolja, vitlök och sambal oelek. Skala lök och morötter. Strimla lök, morot, vitkål och paprika i mindre bitar
En hel del bra och handfasta tips på hur man ska känna att degen har körts tillräckligt länge (glutentest), vad som är skillnaden på en surdeg, fördeg och bortgörning osv
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Panir, det har det blivit ungefär varannan vecka. Då för tiden var jag vegetarian, och min matlagning - ja, den var stundtals bra, men lämnade på det sotra hela taget en hel del övrigt att önska
olivolja. Dela vitlöksklyftan påmitten och gnid ena halvan med snittytan nedåt över alla brödbitarna. Dels klassikern laxrulle med pepparrot, dock med färsk pepparrot istället för riven på tub (det är bara att smaka sig fram), dels smördegsstänger med ädelost, valnötter och honung och så min version av bruschetta
salt, svartpeppar och lite olivolja. Jag åt väl i och för sig inte tacos jätteofta innan heller, men fram tills nu har jag inte kommit på något bra sätt att göra dem på med strikt LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.