Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Det verkar som om jag inte kan göra flera saker samtidigt nuförtiden. . Har haft fullt upp med ett projekt på sistone, och ingen, ingen tid till bloggen - har saknat er
Ställ mitt i ugnen på 160º och låt det stå inne tills temperaturen nått 65º. Klicka ner i portionsformar och gratinera mitt i ugnen på 225º i 25 minuter, eller tills mosen fått fin färg
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Fyll i din emailadress i rutan högst upp till höger för att få mitt nyhetsbrev gratis varje månad. Jag testade att göra nässelsoppa igår och det blev kanongott
Igår frågade min kollega om jag bakat Det fantastiska brödet. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.