Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
Gudomligt goda…och mina barn gillar dem och det är alltid ett bra betyg. Jag har idag blivit inspirerad av en bild jag såg på internet och provade att göra ”min variant” på en nyttigare biskvi, utan socker och mjöl
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Om man vill kan man givetvis blanda ned både kokta ägg, ostkuber, färsk tärnad gurka och sallad för att variera men det är ovan nämnda recept/grundsallad som barnen gillar bäst
Pannkakor är verkligen en svensk klassiker. Visst, det finns pannkakor överallt (den amerikanska typen av pannkakor är ju sååå god, och bananplättarna man får i Asien är delikata…) men för mig är ändå de svenska pannkakorna ”de riktiga” på något sätt
Kålpudding är så otroligt gott. Min och Alfreds kålpudding är bäst. ) Receptet är visserligen taget från Per Morbergs bok husmanskost, men mängden på kryddningen är vår egen, vi tog mer än det som står i receptet
På grund av de ökande gränskontrollerna så var alla, och då menar jag alla, tåg från Danmark försenade, så det dröjde ännu lite längre tid innan mitt tåg faktiskt gick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.