Med USA-inspiration kvar i kroppen blev det en favoritsallad till middag. Sänkt av jetlag passade det bra med något lättlagat och genväg via färdiggrillad kyckling
Denna idé poppade upp under någon av alla mina långa resor mellan hem o skola, och idag när jag ändå hade studiedag tog jag chansen att gå från idé till verklighet
Dagens recept är just nu ett avminafavoritrecept, det blev så himla gott. Jag har haft det jättemysigt men som alltid när jag börjar slappna av och ta det lugnt så blir jag sjuk
Nu har jag dock hittat formen och är riktigt stolt över mina rapsoljebullar som utvecklats utifrån ett enkelt recept på källarfranska jag fick av storasyster Carin
Jag skulle inte tveka en sekund att grilla fina isterband och servera med denna sallad. Nu ska jag dela med mig av receptet på en potatissallad vars ingredienslista nog kan verka något avskräckande
Den här rätten är en traditionell kurdisk maträtt som jag gjort min egna lilla twist på. Man kan i princip använda vilka grönsaker man än föredrar, eller slänga i vad man än har i kylen
Avnjut gärna med nyvispad grädde och/eller hallon. Grädda i mitten av ugnen på 175° i 30–35 minuter. Tänk att kunna baka smaskiga sötsaker utan vitt socker och med proteinrika svarta bönor i
Man följer inga recept utan går på känsla, smakar av och smakar av. Om några veckor går det nog att plocka ihop småblad av kirskål och fixa till en pesto av det
Däremot har jag några nya favoritingredienser, som i alla fall jag tycker gör salladen betydligt roligare, så jag tänkte att jag kunde dela med mig av dem med er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.