Det ligger ju i sakens natur att det mesta publiceras EFTER midsommarhelgen när allt är över. I det här receptet har jag blandat italienska smaker med lite svenskt i form av grön sparris och tomater
God fortsättning på midsommarhelgen, foodies. För er som inte hann baka någon jordgubbstårta till igår, eller som helt enkelt inte kan få nog av jordgubbar, bjuder jag idag på detta läckra tårtrecept
I morgon är det Midsommarafton go´vänner och jag hoppas att solen ska skina på er och att ni är pigga och kuranta så att ni kan svänga runt i midsommardansen
Till kalventrecôten vi åt under midsommarhelgen åt vi ett smör med soltorkade tomater och citron. Till allt grillat kött man äter under sommare är det gott med ett enkelt smör istället för tjocka, tunga såser
Så är då årets midsommarhelg och dess festligheter över för denna gången och det är åter igen vardag, så vad kan väl då passa bättre än en lättlagad korvlåda med lite somriga smaker
Har ni sett reklamerna från COOP på tvn där Lotta Lundgren lagar mat för under 80 kronor till fyra personer, det brukar gå undan, vara lättlagat och ser frestande gott ut
Skördefest är mer livsnjutande och trots att öbefolkningen blir större än midsommarhelgen och trafiken återigen står still i ett galet myller så känns det på nåt vis mer rofyllt
Hur har ni det där ute i landet, är ni igång med förberedelser inför stundande midsommarhelg än. Här har vi inte börjat än, men i morgon så är det dags att göra sillatårtan och förbereda varmrätten vi ska ha med oss på knytkalaset
Sommarrullar a. k. a den godaste sommarmaten. Vilken helg jag har haft hörrni. Jag tog en lång paus från dator och mobiltelefon men jag tänkte att ni säkert gjorde detsamma och lät därför det vara tyst här igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.