Cocotter fyllda med ost, potatis och lök - gott redan där - toppade med gubbröra och rom. Se där ett perfekt tillbehör på buffé om det så handlar om en kräftskiva eller midsommar
Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Något som vi inte riktigt kan fatta, men som enligt almanackan är ett faktum, är att det på söndag är första advent och att det idag är endast 24 dagar kvar till julafton
I bloggen Matgeek hittade vi recept på en riktig klassisk gubbröra och bestämde oss för att testa den till påsk, istället för att göra vår “vanliga” Nubberöra
Har du fått matjessill över från midsommarfirandet. Testa då att gör en god gubbröra av resterna, ett helt fanatiskt gott pålägg att ha på kvällsmackan eller som snack till fördrinken på grillfesten
Varje år försöker jag göra nåt nytt till julbordet och sist blev det den här gubbröran, som jag serverade i portionsglas (lånade av mina föräldrar, som i sin tur fått dem i arv efter farmor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.