Gubbröra med färskpotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 200 g matjessill
  • 11 knippe dill
  • 11 knippe gräslök
  • 13 msk kaviar
  • 11 rödlök
  • 11 dl gräddfil
  • 12 ägg
  • 10,5 citron
  • 1400 g färskpotatis
  • 1200 g matjessill 1 knippe dill 1 knippe gräslök 3 msk kaviar 1 rödlök 1 dl gräddfil 2 ägg 0,5 citron 400 g färskpotatisKoka ägg och potatis, äggen ska vara hårdkokta. Hacka rödlök Strimla sill i centimetertjocka skivor. Hacka dill och gräslök. Blanda i bunke med gräddfil, kaviar och saften från en halv citron. Kyl ner ägg och hacka i bitar. Blanda ner äggen och servera med färskpotatisen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.