1200 g
matjessill 1 knippe dill 1 knippe gräslök 3 msk kaviar 1 rödlök 1 dl gräddfil 2 ägg 0,5 citron 400 g färskpotatisKoka ägg och potatis, äggen ska vara hårdkokta. Hacka rödlök Strimla sill i centimetertjocka skivor. Hacka dill och gräslök. Blanda i bunke med gräddfil, kaviar och saften från en halv citron. Kyl ner ägg och hacka i bitar. Blanda ner äggen och servera med färskpotatisen.
Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Smaka av med salt och peppar. Toppa med räkröra och garnera med räkor, citronklyftor och dill. 5 dl gräddfil 2 msk majonnäs 1 msk chilisås 2 msk hackad rödlök 2 msk dill salt och peppar 200 g skalade räkor 500 g oskalad vikt, spara några till garnering Garnera med
Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt och peppar. Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.