Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Blanda mjöl och smör till en smulig deg. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut degen och ta ut rundlar med hjälp av ett glas, lite större än formarna
Mina syskon har vid ett flertal tillfällen ”hotat” att anmäla mig till Halvåtta hos mig. Jag erkänner att jag tycker om att kolla på programmet men jag skulle aldrig kunna tänka mig att ställa upp
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.