Gårdagens goda brunch. Nybakta scones som jag inte behövde kladda ihop det minsta på egen hand. Bakningen stod W för och disken föll på min lott men det var det värt
Det är så här jag tycker maten är som godast och får på köpet ett lågt GI. Efter att ha grillat dagen innan så blev vi så sugna på att grilla ännu mer, så denna gången fick det bli grillade fiskspett
Detta kan göras redan dagen före maten är tänkt att serveras. När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten
Jag har plockat bort stora kolhydratkällorna så som pasta, potatis, ris och bröd och så äter jag mest grönsaker och lättare proteiner så som kyckling, fisk och kalkon
I morse vaknade jag i panik klockan 09. 45 och butiken öppnar kl. 10. 00. Jag snoozade lite längre än tänkt, men som tur är har jag inte långt till jobbet
Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menyn Recept här på bloggen så finns det så klart en massa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
Den innehåller mest griskött och är kryddad med svartpeppar, vitlök, mejram och kummin. Polen må ha sina inrikesproblem men den polska maten vinner alltmer i popularitet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.