Mittnya favoritbröd, ett riktigt superfoodbröd. Grädda i mitten av ugnen i 40-50 min. Jag vet att det är stora ord, men jag står verkligen fast vid dom
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mittnya jobb - jag ska bli mattant. Men mina kollegor på skolan ska ha all cred, alla mina nya idéer första dagen togs emot med väldigt positiv inställning
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
), och efter jobbet ett spännande möte som eventuellt kan öppna upp helt nya möjligheter för mig. Jag utgick från mitt vanliga recept, som ni kan se längre ner
Alltså blir det enkla rådet att baka ett eget bröd – saltfritt, mjukt, tuggvänligt och lättsmält. Det fungerar fint som ett första bröd till bebben – skiva tunt och bred med osaltat smör och t ex lite leverpastej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.