Onsdag har passerat… Ännu ett blogginlägg efter tolvslaget… Känns som mina uppdateringar numera tenderar ske efter midnatt precis som igår… Jag har dock mycket att ro i land bakom kulisserna, jag planerar o sitter i telefon och förbereder de ena efter de andra, försöker hinna ikapp kommentarer och mail men nånting inom mig (det dåliga samvete, jag vet ju precis vad det är) säger att det ska inte gå ut över Kryddburken och helt otippat så kommer ”Bättre sent än aldrig” in i bilden… Har dock massor kvar att besvara o fixa med, men det är en dag imorgon också
Blanda rosmarinen med glassen och ställ in i frysen. Servera med glassen. Pinjenötskaka med rosmaringlass2 ägg3 dl socker100 gr smölt smör2 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker4 msk kakao1 nypa salt1 dl pinjenötter rostas100 gr riven mandelmassaVaniljglass 1 liter för en hel kakaFärsk rosmarinGör så här. Häll upp smeten i en form med löstagbar kant, eller en form ca 20x20 cm
Riktigt goda, smakrika och porösa, så jag tänkte dela med mig av receptet till er. Stek biffarna i smör/olja i medelhög värme ca 4 minuter på varje sida
Det här med att lyckas med maränger är inte helt enkelt. # Störst volym får du om du vispar för hand med ballongvisp, men maskinvisp underlättar självklart
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Men barnen vill ju alltid ha pasta, så varför inte göra en taco-version med pasta. Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.