Det här med matsyling och fotografering - INTE min starkaste sida. Varje dag tittar jag på alla dessa instagrambilder och fascineras slash fasas över hur allt är så extremt medvetet utvalt - porslinet, bakgrunden, uppläggningen, ljussättningen, dekorationen, färgerna
Det brukar också vara väldigt uppskattat av deltagarna att få umgås med ett gäng likasinnade matstyling- och matfotonördar under en dag, och prata mat och foto ohämmat med andra som förstår vad man menar…
Vi delade hemlagade måltider och nördade ner oss i allt från matstyling till matfoto, diskuterade inspirationskällor, erfarenheter och att jobba som frilansare
Matstyling har nått en sådan nivå att nu hinner maten kallna innan man sätter sig ned till bords. Food & Friends har kommit ut med en pinfärsk matrapport som handlar om ”Matvanor inom dagligvaror och away from home” samt ”Trendspotting för 2017″
Kom på Matbloggspristräff och lär er matstyling av Diana Diadonna Dontsova, tillika vinnare av Bästa Foto 2016 och Stora Matbloggspriset 2017. 00 Matstyling med Diana Diadonna Dontsova. 00 Matstyling med Diana Diadonna Dontsova
matstyling och fotografering. Idag är det exakt 4 år sedan jag drabbades av en Stroke som gav mig en hjärnskada i lillhjärnan och förändrade mitt liv för alltid och om cirka tre veckor gifter jag mig med min bästa vän och stora kärlek i livet
Mandelmusslorna kan göras med hemmagjort mandelmjöl eller färdigköpt. Vill man inte ha fullkornsmandelmjöl så kan man skala mandlarna genom att doppa dem i kokande vatten och sedan i kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.