Jag kan med stor glädje berätta att i mars kommer jag att hålla två endagkurser på Medborgarskolan. Den ena handlar om Nyttiga sötsaker och den andra om allt du behöver veta för att laga Hälsosam bebismat
Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter mina matlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Hej. Som ni kanske vet så är ett av mina projekt framöver att driva #passionmatlagning tillsammans med fantastiska Zeina ”Zeinas Kitchen” Mourtada på Fryshuset Grundskola Västra i Husby
Då var jag åter på hemmaplan i Edsbyn. Imorgon börjar den fyra veckor långa praktiken på Svenska Fönster och det ska bli så sjukt spännande att komma igång
**I samarbete med Anamma**. Hejsan. Hoppas allt är bra med er. Här på bloggen har det varit ganska lugnt i ett par veckor på grund av att det VERKLIGEN inte har varit lugnt för mig i övrigt
När vi var i Thailand under två månader så hann jag gå på några matlagningskurser. Där fick jag bland annat lära mig att om något ska bli gott så ska det alltid innehålla smakerna
När vi reste runt i Thailand i två månader så gick jag på flera matlagningskurser och lärde mig laga fler thailändska maträtter, bland annat kyckling satay (kyckling i jordnötssås)
I söndags tog jag en sen frukost med mamma och pappa där vi dukade upp flera olika smoothies, massa gott bröd och pålägg och så satt vi länge och mumsade på allting
Eftersom hittarecept. se har problem med att vissa recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Nu är det dags för sportlov här nere i våra trakter och precis som det brukar så är det kallt och ska, enligt väderprofeterna, bli kallare och snöa igen - lagom nu till att förra omgångens vita täcke har smält bort
Praktiken har sparkat igång med dunder och brak. Uppgifterna har byggts på redan under de fyra första dagarna men även om jag har upp över öronen att göra nu den kommande tiden känns det så galet roligt
Då var det dags för ett nytt gästbloggsinlägg. Denna gången har jag äran att presentera Rebecka Nord, kreatören bakom instagramkontot Chlorophilled och det lilla kallköket Crude Cuisine, tillika matnörd, rawfoodkock och utbildad kallskänka
Förra torsdagen höll jag höstens andra kurs i Svenska hösttapas. En avdelning på Bostads AB Poseidon hade kontaktat Medborgarskolan och efterfrågat en matlagningskurs och jag hade äran att få hålla min lite specialla tapaskurs för dem
Hej. Hoppas allt är fint med er. Det var några dagar sedan senaste receptet, men här kommer ett nytt och smarrigt sådant, komplett med video och kändisgäst dessutom
Egentligen hade jag tänkt skriva ett inlägg om matlagningskursen ”Nyttiga sötsaker”. Men tidbrist gör att jag idag istället bjuder er på hummusen som jag lagade till mina duktiga deltagare
Sötsur Fläsk med Grönsaker. Jag hann ju med hela tre matlagningskurser i Peking sist och en av gångerna där temat var traditionell kinamat, lagade vi fläsk i sötsur sås
Yoga- och matlagnings-weekend i Falsterbo. Det är vad jag ska göra till helgen. Tjohoo. Matlagningskursen hålls av den talangfulla Luise från Green Kitchen Stories, vilket ska bli otroligt kul
När man är en matnörd som jag är det lätt att gå omkring och tro att de flesta tänker på mat lika mycket som jag och lagar mat som är ganska lik den jag lagar
I onsdags hade vi taco-tema på en av mina matlagningskurser. Vi totalt ratade butikernas äckliga tacoburkar och pulverpåsaroch gjorde allt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.