Originalreceptet på Soffritto – krydda upp efter smak. salt och svartpeppar. Dennagång gjorde jag också en variant av chilisås med lite vinäger, tomatpuré och mer socker än mitt första försök
Ja, igår blev det en LCHF-pizza till Fredagsmiddag igen. Dennagång gjorde jag LCHFbotten på Kokosnötmjöl och Mandelmjöl som jag beställt från LCHFbutiken
hade ju kvar vitkålsgratäng från igår så det enda som jag behövde göra var att steka på en kotlett och göra en sås och den såsen kan jag verkligen rekommendera så himla god
salt&peppar. Häll av vattnet och mixa med stavmixer och häll i grädde,fond,smör salt&peppar (här får man smaka av och hålla koll på konsistensen) jag låt små bitar vara kvar för ville ha lite tuggmotstånd
Nejdå, jag har inte gått över till LCHF generellt, men jag försöker hålla igen lite på onödiga kolhydrater emellanåt, och då blir det ibland att jag lagar mat som är lite mer LCHF-inspirerad
blanda resterande, smaka av med salt & peppar och lägg upp i en gratängform. det här är inte sveriges vackraste rätt, men vilken härlig grund för trevlig vardagsmat som kan varieras i all oändlighet
Älskar att använda halloumiosten i maten. Idag bjuder jag er igen på en kycklinggratäng. salt peppar. ) Dennagång med stekta aubergine, champinjoner, min favvo babyspenat och halloumiost ovanpå
Rågisar, 8-10 små bröd3 g / 2 krm färsk jäst300 g / 3 dl kallt vatten180 g / 3 dl vetemjöl special120 g / 2 dl rågmjöl50 g / 1 dl solroskärnor20 g / 2 msk linfrö50 g / 1 dl russin6-9 g / -1-1 ½ tsk saltPå kvällen. / -1-1 ½ tsk salt
Först gör en saltlag och mängden av den är ju beroende på vad du skall röka. Denna tunga blev kanske till och med för mör, men reglera koktiden genom att tänka på hur stor tungan är och kontrollera den under kokningen med en sticka, eller gaffel t ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.