Lägg upp alla andra ingredienser i små skålar, allt ska vara förberett när köttet wokas. Skiva köttet tunt (resultatet blir allra bäst om det skärs upp halvfryst)
Folkets Bröllopstårta. Den är inte speciellt svåra att göra, men det är många moment. Som vanligt har jag gjort lite justeringar från orginalreceptet som du hittar på Kobia
Häll över alla ingredienser i en stor bålskål. Fyll upp med med is och rör om. Låt stå i 1-2 timmar så att aromerna från kanelen och nejlikorna hinner ge smak till bålen
I rätten har man både fläskkött, nötkött samt vietnamesisk skinka. Jag har då använt mig av oxfilé då både jag och min man vill har vårat kött medium, annars kan man långkoka högrev så att köttet blir mör
Den här pajen handlar inte om någon bön som involverad knäppta händer vid sängkanten utan det här är mer en bön och spenatpaj som helgar magen genom att både vara god och näringsrik
Hur svårt ska det vara att få dessa att tillsammans bilda släta, vackra macaronskal med fot. Tekniken är avgörande för att man ska lyckas med sina macarons, det har jag fattat (både genom egen hands-on-erfarenhet och genom x antal instruktionsfilmer på nätet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.