Till middag idag blev det kycklingfilé med fetaost och basilika. Vik ihop och tryck till ordentligt. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, i min smak perfekt till den fyllda kycklingen
Tillsättfläskköttet du ska marinera och arbeta gärna in marinaden så att den täcker köttet runt om. Pensla med marinaden under grillningen och glöm ej att salta och peppra
Koka pastan och servera den tillkycklingfiléernaoch röran. ) Det betyder inte att det smakar mindre eller sämre men den här gången tog jag i från tårna och använde fullkornspasta till kycklingen och ja
11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
Stek filéerna snabbt, lägg på några skivor mozzarella och skeda sedan över pesto innan köttet tillagas färdigt i ugnen - och kycklingen blir bra mycket godare
I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltuggochmarinadertill matiga rätter, såser och spännande sallader
Även de grillade tortillarullarna med guacamole och mozzarella hämtade jag därifrån. Jag hittade receptet i Lisa Lemkes utmärkta bok "Till grillat" som jag köpte i somras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.