Oemotståndliga Mariabullar Arbeta ihop mjöl, socker och smör till mördegen och låt vila i kylen i 30 minuter. Koka upp vatten och smör till petit choux-smeten i en kastrull Hemmets Journal
MariabullarMariabullar40 st. 2 dl kall mjölk150 g smör2 ägg2 msk strösocker50 g jäst550 g (9-10 dl) vetemjölFyllning Mat
Mariabullar Börja med mördegen. Hacka snabbt samman mjöl, socker och matfett. Linda in degen i plastfolie. Lägg den i kylen Matklubben.nu
Oemotståndliga Mariabullar 1. Arbeta ihop mjöl, socker och smör till mördegen och låt vila i kylen i 30 minuter. Koka upp vatten och smör till petit choux-smeten i en kastrull Hemmets Journal
Mariabullar till alla "Marior" som har namnsdag idag. Ingredienser. Mördeg. 1 1/4 - 1 1/2 dl vetemjöl 2 msk strösocker 50 g smör eller margarin Petit-chou-deg teamgravity
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.