Varva maränger - hemgjorda eller färdigköpta - glass, vispad grädde, avrunna persikohalvor och gärna bananskivor på ett fat, och ringla såsen över alltsammans
Vispa ihop socker, kakao och vatten i en kastrull. Koka ihop ett par minuter. Låt svalna. Vispa grädden. Varva maräng, glass i bitar och skivade bananer i en skål eller på ett stort fat
Förvisso innehåller det liksom allt annat socker kolhydrater, men det har bara hälften så högt GI-värde som vanligt socker, och innehåller dessutom en del mineraler som vanligt socker saknar
Marängsviss är ju en riktig klassiker utan tvekan. Fortsätt att vispa i ca 5-10 minuter till det blir en blank fast smet. chokladsås, glass, maräng, marängsviss, recept, sötsaker, sött och gott, vegetariskt 100 grader
En moderne svensk marängsviss kan indeholde meget mere og er højt elsket blandt både børn og voksne. maränger, vispgrädde och choklad -som kan bytas ut motfärsk eller konserverad frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.