Återkommer medmarängglassexpeiment på bloggen. Klas och Tomas slutsatser vad gäller den japanska matkulturen är att det finns mycket gemensamt med den svenska
Varva blåbärsgrädden med marängerna i en avlång eller rund form. Garnera med resterande blåbär. Täck med plastfolie och låt glassen stå i frysen minst 5 timmar
Varva blåbärsgrädden med marängerna i en avlång eller rund form. Garnera med resterande blåbär. Täck med plastfolie och låt glassen stå i frysen minst 5 timmar
Vispa grädden och smaksätt med ingefära och socker. Servera soppan ljummen med en klick grädde i. Rör ner potatismjöl, kakao och strösocker i lite av juicen i en kastrull
Blanda i ingefärsgrädden och mixa lite till. När jag och mamma var i Köpenhamn förra veckan, åt vi lunch på ett ställe med världens fräschaste salladsbuffé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.