Hittade ett recept inne hos Kardemummagumman på ett lchf bröd som jag testade på förmiddagen. Påminner om Oopsies men har mer brödkänsla, tack vare mandelmjölet, antar jag
När vi innan jul blev bjudna på kräftstjärtsoppa så hade värdinnan bakat ett kesobröd/mandelbröd bara till mig Jag glömde fråga efter receptet på brödet men det gick ju även bra att googla
Utflyktsmacka. Det här brödet hittade jag på alldeles i början när jag gick över till LCHF, för att kunna njuta av ett gott, glutenfritt bröd med bra näringsvärde
Mandelbröd. Smält smöret i en kastrull och låt svalna lite. Blanda ner mandel, ägg, grädde och salt. Blanda fiberhusk med bakpulver, rör ner i smeten och rör om ordentligt
I veckan var vi på min släkts sommarstuga som ligger på en liten ö vid Norrlandskusten. Det blåste svala vindar in från havet, så då passade jag på att gå in i köket och baka lite
Jag satt här hemma igår kväll och bläddrade igenom några äldre nummer av tidningen BAKA, min tanke var att hitta ett recept eller inspiration till semmelbak men istället hittade jag det här receptet
Brödrutor av squash och mandel. Ja, som ni vet så odlar vi squash även i år och just nu består de flesta middagarna av någon typ av squash och jag passar även på att baka med squashen
This bread is really good. I love the taste from the almond butter and coconut flour. I have done Swedish "Smörgåstårta" with it and I eat it to different soups and of course for breakfast
Idag gjorde jag en ny laddning med LCHF-mandelbröd. Gjorde om receptet från min förra laddning. Tog mindre smör, la till raw agave, 1 till ägg och 1 msk mer fiberhusk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.