1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. 100 gram valnötter
Fatta så glad man blir när svägerskan Ida kommer över med nybakat mandelbröd, fortfarande ljummet. Mandelbröd1½ dl mandelmjöl½ dl pofiber2 msk linfrön2 dl riven lagrad ost4 ägg2 tsk fiberhusk½ tsk salt1 tsk bakpulverVispa äggen pösigt och häll sedan ner den rivna osten
Igår gjorde jag mandelbrödetmed grundreceptet som står i Klara Dessers bok. Jag har medvetet använt mig av en större form för att få brödet plattare för att kunna ha dom som "kusar"
Jag slängde också ihop en lunchsallad som vi åt tillsammans med bröden. Salladen innehåller isbergssallad, ruccola, gurka, coctailtomater, fetaost, valnötter och hemmagjord hummus
LEDIG. ett ord jag ibland har väldigt lätt att stava till. ) Mitt i veckan dessutom, guld värt. Men ledig dag innebär sällan en milslång sovmorgon för mig, tvärtom
Jag valde att ha röran i savoykålblad ihop med lite strimlade morötter och rödkål. Denna röra på valnötter och soltorkad tomat tycker jag blev väldigt god
Tillsätt ägg, yoghurt och kokosolja (jag värmde kokosoljan i mikron fast man kanske inte borde)Rör om, låt vila medan du tar fram plåt med bakplåtspapper du smörjer med kokosolja eller smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.