Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så är det från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
så kan man ändå äta lite till. Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall
Närmanär rustad med vinterdäck, gran och saffransgrottor. Jag använde mig av Dr Oetkers saffransarom - en bra sak att ha i baksortimentet om man inte har saffran hemma
Vid det här laget får jag väl kalla dem mina paradkakor då de alltid blir uppskattade av mottagarna. Närman sjunger persikans lov och semesterkassan är räddad
I sommar får ni följa mig i mitt arbete på trädgårdscafeet i Oskarshamn som jag driver tillsammans med Charlotte - ett härligt sommarliv om ni frågar mig
Närmanär sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Kanske är det så att manfår tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Det är fascinerande med en del mat, man tycker att det är helt ok som vuxen, men minns att man minsann skulle tycka att det var äckligt närman var liten och bara för att man tyckte det, så var ju det sanningen också
jo, jag gillar faktiskt hösten, det är så lugnt och gott, manfår lediga helger över att bara gå hemma och mysa på och närman kanske varit ute en runda i trädgården eller bara känner sig allmänt frusen, vad värmer då bättre än varm choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.