Så här gör du. 50 minuter. Saffransdeg. Börja med att göra en fördeg. Värm upp mjölken med saffran till fingervarmt och lös upp jästen i mjölken och blanda ihop det med vetemjölet
DAGENS RECEPT 14-05-16. SNÄCKOR. Elvakaffe är ett begrepp som är fast rotat i folksjälen. Oavsett om man arbetar hemma, ute på åker och äng eller instängd på kontor eller verkstad - när klockan närmar sig elva blir kaffe eller te och en härlig vetebulle ett efterlängtat avbrott
Förra lördagen var det då dags för "Bäckas" släktträff. Dagen började med att alla samlades för lunch på restaurang Ädelbragd i Oravais som är en historisk restaurang som serverar mat som man åt under sent 1700- och tidigt 1800-tal i en genuin historisk miljö
Bottnar. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt ägget och vispa ytterligare en stund. Rör ner mjölet. Markera 4 cirklar, 20-23 cm i diameter, på ett välsmort bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.