Hej. Det har blivit dags att presentera det tredje avsnittet i mitt egna lilla matprogram Jävligt God BBQ, där ni får följa med mig på mina grilläventyr med målet att sprida Jävligt Gott vegokäk till fler
När jag var till London nyligen så förstod jag hur stark engelsmännens tradition att träffas och umgås över ett klassiskt Afternoon tea med snittar, scones och fina bakverk är
Glad påsk, kära läsare. Hoppas ni får en skön och lugn långhelg tillsammans med nära och kära. Vår påsk spenderar vi i vårt smultronställe Ostvik med kompisar
När jag var liten tittade jag på amerikanska serier såsom Beverly Hills 90210 och Baywatch och sedan dess har jag alltid velat äta glass ur en pappburk när jag var ledsen (men nu finns ju Ben & Jerry’s och Häägen-Dazs överallt så det har jag prickat av) och andra typiskt amerikanska saker
Idag har det regnat mer eller mindre hela dagen här i Växjö. Tea och jag har spenderat dagen i soffan där vi tagit gemensamma tupplurar, pratat med gosedjuren och kollat på den danska serien Rita på Netflix
Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar. -) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course"
Det blev en kort promenad idag och sedan en inventering av julklapparna. Idag skall vi ha de små godingarna, de skulle komma på eftermiddagen men jag kunde inte hålla mig utan vi åkte och hämtade dem
"Så har man fredag i blodet igen" Håkans fredagsmys 1 glas2 cl Malibu mango10 cl tropisk juicenågra stänk grenadinBlanda Malibu och juice i ett glas. 2 cl Malibu mango
I lördags kväll blev det detta lilla enkla tilltugg som en slags förrätt och del av mellomenyn. Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
2 cl Mörk rom (ex Captain Morgan)2 cl bananlikör (ex Pisang Ambon)2 cl Malibu rom6 cl ananasjuice (jag tog färsk ananas och mixade till en puré)6 cl apelsinjuice
Jag har helt och hållet fastnat för serien David Chang. The mind of a Chef på Netflix. David Cheng har rötter i Japan och man får följa med honom runt i på olika restauranger - både i Japan och USA - och dessutom får man en inblick i hur han och hans kollegor tänker kring mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.