Eller borde jag snarare säga inlägget som inte ville bli publicerat. För jag tror aldrig att jag fått "jobba" så mycket för att publicera ett enda inlägg
Något som jag tycker är otroligt roligt att göra är alla slags blommor. Blommor på tråd är lite speciella att göra och om fantasin vill och man övar mycket kan man få dessa blommor att se ut som riktiga blommor
Det här är min variant på Biff Rydberg. Egentligen ska den göras på grovt tärnad oxfilé men tycker det känns lite väl lyxigt att köpa fin oxfilé och choppa upp
Det var värst så snabbt det blev midsommar i år. Är du lika dåligt förberedd som jag. Här kommer fyra söta rätter du hinner göra till firandet i morgon
Samtidigt som jag tycker om att prova nya restauranger i London kan jag inte låta bli att gå tillbaka till favoriterna och rekommendera dem till vänner
Skär ett kryss, men se till att botten fortfarande håller ihop. Helgfrukost innebär att strutta runt i morgonrock i många timmar, dricka några koppar the och SEN
Äsch, det är lika bra att jag erkänner. jag har köpt flera kok- och bakböcker på senaste tiden. Det har både varit och närmar sig kalas med fika och jag kände att jag behövde lite inspiration
Nu var det ett tag sedan jag postade något på bloggen, och anledningen till det är att jag har varit utomlands och direkt efter det så åkte jag på en rejäl förkylning
En klassiker är en klassiker, så enkelt och gott fortfarande. Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten
Jag gjorde den här soppan för flera veckor sedan medan det fortfarande var kallt och snön låg kvar på marken, men jag tycker det kan vara gott med en varm soppa lite när som helst på året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.