När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
Så ni kan räkna med att det kommer bli en massa blogginlägg frånNew York i sommar. Jag på stranden vid Montauk, Long Island och utsikt från Empire State Building
Jag var i Los Angeles och där passade jag på att besöka MagnoliaBakery. Nu var det ett tag sedan jag postade något på bloggen, och anledningen till det är att jag har varit utomlands och direkt efter det så åkte jag på en rejäl förkylning
Tillsätt det smälta smöret och rör om ordentligt. Blanda ihop strösocker och maizena. Tillsätt kesellan och philadelphiaosten och vispa krämigt, tillsätt vaniljen
Har du ingen mixer går det lika bra att lägga kexen i en plastpåse och rulla en kavel över dem. Klipp bakplåtspapper som är lika bred som formens höjd och placera runt kanten innan smeten hälls på
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Den är toppad med karamell och chokladsås ovanpå, pekannötter och marschmallows. New York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York Brownie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.