1. Tina ärtorna genom att hälla hett vatten över dem. 2. Skala och hacka vitlöksklyftan grovt. 3. Sila bort vattnet från ärtorna och mixa dem med vitlök
Visserligen fyllde jag upp mina föräldrars frys rätt väl med alla kakbitar som blev över efter bakande och smakande, men det är ju ändå alltid roligare att baka om man sedan kan bjuda bort och hitta på nytt, tycker ni inte
Brödet är klart när det är gyllenbrunt och låter ihåligt när en knackar på det. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda bröden mitt i ugnen i 40 minuter, ta ut dem ur ugnen, stjälp upp dem och vänd upp och ner på ett bakplåtspapper
Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
två härliga skapelser som ligger på köksbänken och vilar efter sin tid i ugnen. om jag tror på det. då hon varit lite busig, odräglig och hittat på hyss
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.