Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Resten av köttet användes till en bastard mellan Gustafva Björklunds recept på siskonkorv och Kristofer Franzéns prinskorvsrecept från
Att förnya gamla invandamaträtter är en utmaning. Det tyckte i alla fall hemmajuryn (samma hårt prövade kommission som en gång för länge sedan hade dissat valnötsomletten)
En hel del bra och handfasta tips på hur man ska känna att degen har körts tillräckligt länge (glutentest), vad som är skillnaden på en surdeg, fördeg och bortgörning osv
Rör samma torra ingredienser, och tärna sedan ner smöret. Tillsätt ägget och blanda snabbt ihop. Arbeta snabbt ihoptill en deg i en maskin för att undvika värme
Det här godiset är egentligeninte jul för mig, utan snarare första helgen i oktober varje år när Mârten (en slags marknad) äger rum här i stan, men jag är inte den som är den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.