dock inte att äta rent så som man kan göra med en kaka Marabou mjölkchoklad, men vit choklad tycker jag är oerhört tacksamt i bakverk och så är det snyggt också
Här har jag använt en rosa choklad men det går fint med vilken man än har. Äggen kan du fylla med vad du vill egentligen men eftersom att jag hade vit chokladtryffel-smet över sedan ett annat projekt (recept kommer) så använde jag det
Här kommer ett recept på goda chokladcupcakesmed mycket smak. De här kalasade jag och Andreas på för nån vecka sedan, spritsade med grädde och toppade med en Polly
Rosa macarons medvit chokladfyllning. Inte ens med hälften så mycket kokosmjöl blev det bättre. Tillsätt röd karamellfärg så att skummet får en rosa färg
Var heller inte de lättaste att spackla tårtan med creeme cheese frosting som tillslut blev helt rinnande och inte speciellt hållbar men man lär sig av sina misstag och nästa gång vet jag lite mer hur man ska göra
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Smält vit choklad försiktigt tillsammans med vispgrädden och häll i det philadelphiasmeten. Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg och varför inte baka en god cheesecake tills dess
Hätta upp en panna med smör och olja och försök plocka ut vitlöken ur påsen och lägg den i pannan. Men nu när jag precis har skrivit hela detta långa inlägget så kom jag på att jag helt glömt bort en av de viktigaste komponenterna
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Sedan bjöd mina föräldrar oss på helstekt oxfilé, stekt potatis, rödvinssås, getostkräm, kantareller och haricot verts med lök och paprika
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Som ni kanske märkt gillar jag turkost i dukning, men även rosa och när en liten prinsessa fyller år måste festen få en viss ton av rosa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.