Det var nämligen så att jag hittade de söta rosarutiga muffinsformarna på nätet, samtidigt som en av mina kollegor/väninnor meddelade att hon väntade en liten flicka till vintern
Chokladcupcakes, man provar recept efter recept i försök att hitta det perfekta. Detta recept ger saftiga och söta muffins med kraftig chokladsmak (extra mycket kakao + bitar av mörkchoklad)
lägg äggvitan i en rosfri bunke. Saftiga Chokladcupcakesmed Len Chokladfrosting & Röda Vinbär. Allt blandas samman i en och samma skål och vips, så står saftiga chokladcupcakes och gottar sig i ugnen
Vänd försiktigt samman samtliga ingredienser med luftiga tag. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Blanda i florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingenAnvänd en sprits med stooooor tyll för att få till snitsen på frostingen, eller bred på efter bästa förmåga om du saknar sprits
Fyll dem medchokladfrostingen. Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Det blir precis så med detta recept, men för att garanterat lyckas så ska dom stå i kylen över natten men sen njutas rumstempererade (jag brukar förvara dom i rumstemperatur sen också)
Citronmuffins med mörk chokladmousse och vitchokladfrosting på toppen, inte fel alls faktiskt. I går var en lång dag, en härligt lång dag tillsammans med ett härligt gäng tjejer
Medans muffinsen svalnar görs frostingen. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa ihop kesella, philadelphiaost, florsocker, vaniljsocker och pepparmintsarom till en jämn smet och rör sedan i den vita chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.