Så idag bakade jag en citronkladdkaka medvit choklad och mycket citronsmak och hade i lite frysta hallon för att få lite syra i kakan som sedan toppades med den söta marängkrämen
Maränger är väldigt tacksamma så. Idag blev det iallafall Sega, härliga maränges med smak av denna underbara vita choklad med smak av jordgubbar och grädde
Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt sockret och vispa ytterligare några minuter. Späd med mjölken under kraftig omrörning/vispning till en jämn och tjock smet
Servera med färska bär. Servera med färska bär. 200 g vit choklad (går även att göra med 70% choklad). 200 g vit choklad (går även att göra med 70% choklad)
Här har jag använt en rosa choklad men det går fint med vilken man än har. Äggen kan du fylla med vad du vill egentligen men eftersom att jag hade vit chokladtryffel-smet över sedan ett annat projekt (recept kommer) så använde jag det
Efter kvällens grillning blev vi serverade vit chokladkräm med björnbär och små mandelbiskvier. Hur jag kan ha haft boken ståendes i min bokhylla i flera år och ändå inte tillagat den här desserten är ett mysterium i klass med Bermudatriangeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.