Mölstads vintips. Gör så här. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smält och bryn smöret i en liten kastrull. Låt det skumma och bli riktigt mörkt för att smöret ska få en nötig smak
Mölstads vintips. Här är ett lite gulligt tilltugg. Ställ fram ett stort fat och låt gästerna äta med fingrarna, eller servera som tillbehör till en annan dessert
Mölstads vintips till Sukiyaki. 1. Koka riset enligt beskrivningen på paketet. Blanda soja, vatten, vitt vin och farinsocker till såsen och låt stå medan du förbereder resten
Mölstads vintips. 1. Pajskal. Blanda socker, vaniljsocker, citronskal och mjöl i en bunke. Tillsätt smör och äggulor och arbeta snabbt ihop till en deg
Mölstads vintips till Thailändska musslor. 1. Skölj och skrubba musslorna väl. Kasta alla musslor som är skadade i skalet, de som luktar dåligt eller de som är öppna och inte stänger sig om du knackar dem i bordet
Mölstads vintips. Ca 10 bitar. Vi ger här recept på hemlagad vaniljkräm med äkta vanilj i, givetvis går det att använda pulvervarianten eller något annat snabbare alternativ istället, men det är mödan värt att satsa på den hemlagade varianten
Mölstads vintips. Om man inte vill ge sig på att stycka en hel kyckling eller att göra en ballotine så kan man göra det enkelt för sig genom att använda färdiga kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.