Smakerna av underbart god av vitlökoch parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Skiva potatisen i klyftor och häll på en skvätt olja, krydda med salt ochvitlökspeppar. Skiva champinjonerna i skivor och fräs dem i enklick smör med en pressad vitlöksklyfta
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksoch persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket ochmed enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Lägg över kasslern i formen medpotatisenoch löken. Servera med en god sallad. Blanda sedan grädde, creme fraich och sambal i en skål, pressa i vitlöken
Blanda riven vitlökmed smör och klicka på potatisen. Smasha potatisenmed en gaffel. Till kvällens middag hade vi smörstekt oxfile ochvitlökssås till denna goda smashpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.